Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, hanımların ev temizliğindeki vazgeçilmez yardımcısı elektrik süpürgeleri ürün gamını iki yeni model ile genişletti.  VS4PT2200 ve VS7PT2520 kodlu yeni elektrik süpürgeleri, motor gücü, teleskopik boru, toz torbası doluluk göstergesi, ErgoPlus tutma yeri, dikey ve yatay park edebilme ve otomatik kablo toplama gibi özellikleri ve farklı süpürme başlıklarıyla son derece rahat bir kullanım sunuyor.
 
Profilo’nun HEPA filtreye sahip VS7PT2520 metalik gümüş renkli yeni elektrik süpürgesinde ayakla bile kolayca kontrol edilebilecek büyük açma/kapama düğmesi bulunuyor. Üstelik bu ürünümüz 2500 watt gücü ile mükemmel temizlik sağlıyor. %100 doğal malzemeden yapılmış fırçaya sahip sert zemin süpürme başlığı, dar aralık ucu, koltuk & mobilya ucu, sert zemin fırçası olarak 3 farklı aksesuar için tasarlanmış entegre aksesuar bölmesi ise son derece kullanışlı. Motor sesini minimuma indiren izolasyon özelliğine sahip VS7PT2520, toz alma kapasitesi 5 l olan MegaAir SuperTEX filtreli toz torbası sayesinde de mükemmel hijyen sunuyor. Yine VS7PT2520 modelimizde de ProFiltre Hepa filtreleme sistemi mevcut.
 
Profilo’nun yeni elektrik süpürgelerinden VS4PT2200 ise metalik kiraz kırmızı rengiyle göze çarpıyor. 2200W gücündeki süpürge, 3.5 l toz alma kapasitesine sahip hijyenik, kilit mekanizmalı Megafilt SuperTEX toz torbasına ve ProFiltre mikro filtreleme sistemine sahip.  
 
Profilo Dayanıklı Ev Aletleri hakkında
 
1976 yılından bu yana ev aletleri üreticisi olarak faaliyet gösteren Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Türkiye’nin en köklü beyaz eşya markaları arasında yer alıyor. 1995 yılında BSH Ev Aletleri Sanayi ve Tic. A.Ş. grubu bünyesine katılarak, grubun uluslararası deneyimini ulusal gücüne ekledi. Türkiye'nin dört bir yanında 1200’ü aşkın satış noktası ile ülkemizin en geniş dağıtım ağına sahip beyaz eşya markalarından olan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin ürün grupları beyaz eşya, ankastre, küçük ev aletleri, elektrikli süpürgeler, şofben / termosifon ve klima cihazlarından oluşuyor. Profilo ürün portföyünün ithal edilen ürünlerin dışında kalan bölümü BSH Ev Aletleri Sanayi ve Tic. A.Ş.’nin Çerkezköy Fabrikası’nda üretiliyor. Profilo markasının en başta gelen özelliği, dayanıklılığı fonksiyonellikle buluşturması ve teknolojiyi en yalın kullanım şekliyle Türk halkına sunmasıdır. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri inovasyon gücünü Türk halkının beyaz eşya kullanım alışkanlıklarından alıyor. Profilo, estetik ve özgün olduğu kadar kullanışlı ve kullanıcılara kolaylık sağlayan ürünleriyle öne çıkıyor.