İzmirli Burcu Ağca, 2005 yılında, özel bir televizyon kanalının düzenlediği Popstar yarışmasına katılmak üzere İstanbul’a gitti. Elemelere girip katılmaktan son anda vazgeçen Burcu Ağca, kaldığı otelin lobisinde Malatya’da emlakçılık yapan Nafiz Akgün’le tanıştı. Çift, kısa sürede birbirini sevip, evlendi. Çift bir süre sonra aralarında geçimsizlik başlayınca ayrıldı, mahkemelik oldu. Burcu Akgün eşinin kendisini görüntülerle tehdit ettiğini öne sürdü, Cumhuriyet savcılığına başvurdu.

KARŞI ŞİKAYET
Emlakçı Nazif Akgün ise eşi Burcu Ağca Akgün’ün boşanmamaları konusunda kendisini tehdit ettiğini belirterek, 2006 yılında şikayetçi olduğunu söyledi. Nazif Akgün, "Ben bu kadından ayrılmak istiyordum ama o benden ayrılmamak için tehdit ve şantaj yapıyor. Elimde onunla ilgili hiçbir görüntü de yok. Bunlar tamamen iftiradır" dedi.

ZARFTA KIL VE MERMİ
Nafiz Akgün hakkında 'tehdit ve şantaj yaptığı' iddiasıyla İzmir 9'uncu Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan davada ise Burcu Ağca Akgün, nafaka davası açtığını öğrenen eşi Nafiz Akgün'ün, bir zarf içinde kendisine kıl ve iki mermi gönderdiğini iddia etti.

Burcu Ağca Akgün, mermi ve kılı, zarfıyla birlikte savcıya teslim etti. Genç kadın, eşinin bu kılı cinsel organından koparıp gönderdiğini, telefonla görüştüğünde de "Sen benim ancak kılımı alırsın, kendine dikkat et, hayatınla oynama" diye tehdit ettiğini ileri sürdü. Cumhuriyet Savcısı, zarf içinden çıkan kılları emanete alıp Nafiz Akgün’e ait olup olmadığının belirlenmesi için inceleme yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.

Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemeler sonunda hazırlanan ve mahkemeye gönderilen raporda, Burcu Ağca Akgün’ün iddia ettiği gibi mermilerle birlikte teslim edilen kılların kocası Nazif Akgün’e ait olduğu belirtildi. Davaya önümüzdeki günlerde devam edilecek.