Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"CHP zihniyetinin, iktidar olmadı ya,  hükümet olduğu yıllara baktığımızda enerji ne durumdaydı? Enerji potansiyelimiz neydi, şimdi ne oldu. CHP mensupları bir yoğun tweet yarışındalar. 'Paralar nerede?' diye soruyorlar. Kaybolan bir şey yok, hepsi Merkez Bankası rezervlerinde. Yatıyorlar kalkıyorlar damat. Damat kadar taş düşsün başınıza.

Ülkemize nükleer enerki güç santralı klazandırmak istediğimizde CHP zihniyeti karşı çıktı. Sizin sözcünüz Hazine'de çantacı olarak dolaşırdı, ne yazık ki bu ülkenin ne hazinesini ne Merkez Bankası'nı güçlendirmediler. Bizim ile Merkez Bankası güç buldu. 135 milyar dolara kadar döviz rezervimiz çıktı. Hamdolsun şu anda döviz rezervimiz kendini toparlamaya başladı.

Bir sondaj gemisi daha alıyoruz. Filomuz dünyanın en güçlü filolarından biri olacak. Ey o tweet'i atanlar damat diye dalga geçtiğiniz Berat Bey'in döneminde atıldı bu adımlar. Nankörsünüz, bunları görmediniz mi duymadınız mı? Kalpleri bunların mühürlenmiştir. Deseler de demeseler de biz yolumuza devam edeceğiz. Akkuyu Nükleer Santral yatırımı da Berat Bey'in döneminde başladı. Bugün Putin ile 3. reaktörün temelini atacağız."