Savcıyı darp ettiği iddia edilen trafik polisi, görgü tanığıyla birlikte polis merkezine gelerek savcıdan şikayetçi oldu. Haberlerden etkilendiğini söyleyen görgü tanığı olayla ilgili karakolda ifade verdi. Görgü tanığı, “İddiaların aksine araçtan inen şahıs, trafik polisine saldırdı” dedi.

Trafik Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Yunus Yıldız, Bayrampaşa Cezaevi eski savcısı Necati Özdemir’i dövmediğini öne sürerek savcıdan şikayette bulundu. Olay yerinde bulunan kamyon şoförü ile polis merkezine gelen polis memuru, hakkındaki iddiaların asılsız olduğunu ifade etti.

Haberleri izledikten sonra tepkisiz kalamayacağını kaydeden görgü şahidi kamyon şoförü Hasan Çakmak, savcıya saldırdığı iddia edilen trafik polisini bularak Ayazağa Polis Merkezi'ne geldi. Polis memuru Yunus Yıldız’ın savcıyı dövmediğini, aksine saldırıya uğradığını ifade eden Hasan Çakmak, polisin silah çektiği iddiasını ise yalanladı.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Çakmak, “Ben de olay sırasında oradaydım. Polis memuru arkadaş güvenlik şeridini kullanan bir araca ceza uyguluyordu. O sırada bir araç güvenlik şeridinden yaklaştı. Araçtan inen bayan, polis arkadaşa bir şeyler söyledi. Daha sonra araçtan inen bir erkek şahıs ise polis memuruna küfrederek saldırdı” dedi. "Polis memuru olay sırasında silah çekti mi" şeklindeki bir soruya ise Çakmak, “Hayır silah çekme olayı olmadı. Ben de haberleri izleyince yapılan haksızlığa karşı dayanamadım” şeklinde konuştu.