Genç avukat, polislerin küfür ettiğini iddia ederken, polisler de avukatın hakaret edip ehliyet ve ruhsat göstermediğini öne sürdü.

İlkadım ilçesi Cumhuriyet Caddesi"nde dün öğle saatlerinde iddialara göre trafik ekipleri cadde üzerinde park uygulaması yaparken yol kenarına hatalı park eden otomobilin kaldırılması için anons yaptı. Aracın başına gelen Karaduman ile polisler arasında tartışma çıktı. Ekiplere ehliyet ve ruhsat göstermeyen Karaduman otomobili ile hareket etti. Bunun üzerine ekipler aracı takip edip 50 metre ileride durdurdu. Araçtan indirilen avukatın direnince polisler zor kullanıp ellerini arkadan kelepçeleyerek gözaltına aldı.


Kimse anneme küfür edemez
Karaduman "Benim anneme küfür ettiniz. Kimse anneme küfür edemez. Çabuk kelepçeyi çözün. Ben avukatım" derken yaşanan arbedenin ardından asayiş ekipleri Karaduman"ı olay yerinin karşısındaki Polisevi"ne götürüp kelepçeyi çözdü. Karaduman, "Park meselesi yüzünden aramızda tartışma çıktı. Polis memuru kulağıma eğilerek, "şimdi a... gördün" diyerek bana küfür etti. Kimse anneme küfür edemez. Böyle bir hakları da yok” dedi.

Polisler de sonradan avukat olduğunu öğrendikleri Karaduman'ın aracını yanlış park ettiğini savunarak "Plakasını anons ettik. Kendisi "Diğer arabaları kaldırın ben oraya park edeceğim" dedi. Yoluna devam etmesini söyledik. Bunun üzerine bize hakaret edip otomobiline binince ehliyet ve ruhsatını göstermesini talep ettik. Bize ehliyeti ve ruhsatı vermeyeceğini söyleyip kapıyı sertçe çarparak aracıyla hareket etti. Bunun üzerine yakaladık" dedi. Taraflar birbirinden şikayetçi oldu. DHA