Polis Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen ağaç dikme törenine Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Garnizon Komutanı Ekrem Turan, Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Seydi Salman, İlçe Emniyet Müdürü Atıf Şahin, Müdür Yardımcıları Sırrı Akbay ve Özlem Akbay, TSM Sorumlu Hekimi Dr. Hakan Derici, AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şube Başkanı Hasan Karataş ve yönetim kurulu üyeleri ile emniyet mensuplarının katıldığı etkinlikte toplam 150 adet çam fidanı toprakla buluşturuldu.
Fidan dikim töreninin ardından Nazilli’de bulunan MOBESE sistemini ilk kez inceleme fırsatı bulan Kaymak Okur, kameraların görüş açılarını ve kayıtlardaki olayları izledi. Nazilli’nin güvenli bir şehir olması için çalışmaların teknoloji ile desteklendiğini belirten Kaymakam Okur, emniyet teşkilatının çalışmalarını takdirle takip ettiğini ifade etti.
“MAYIS SONUNDA YENİ BİNALARINDA HİZMET VERECEK”
Kaymakam Mehmet Okur ve protokol üyeleri yapımı tamamlanan Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Binası’nın önümüzdeki günlerde hizmete gireceğini ifade ederek yeni hizmet binasının çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Kaymakam Okur, “Bizler de düzenlediğimiz etkinlik ile yeni binamızın bahçesini ağaçlandırmak istedik. Temin edilen 150 çam fidanlarını tüm emniyet teşkilatımızda görev yapan arkadaşlarımızla birlikte toprakla buluşturduk. Mayıs ayı sonuna kadar çevre düzenlemelerini tamamlayarak Emniyet Müdürlüğümüz taşınma işlemlerini gerçekleştirecek. Ayrıca etkinlik kapsamında MOBESE sistemimizi de görme şansımız oldu. Nazilli’nin suç oranının azalmasında faydası olan bu sistemin yapılmasında emeği geçenleri de tebrik ediyorum. Nazilli gelişen ve gelişmeye ayak uyduran bir şehir. Her gelişen şehirde ortaya çıkan veya çıkabilecek sorunları da emniyet güçlerimiz bertaraf edebilecek olması da bizi mutlu ediyor” dedi.
“ÇOCUKLARA EŞOFMAN VE AYAKKABI VERİLDİ”
Polis Haftası etkinlikleri kapsamında birçok program hazırlayan Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilköğretim okullarında daha önce belirlenen ihtiyaç sahibi 84 öğrenciye eşofman ve ayakkabı hediye etti. Nazilli Emniyet Müdürlüğü önünde Kaymakam Okur, Emniyet Müdürü Atıf Şahin ve protokol üyelerinin elinden hediyelerini alan öğrenciler polis amcalarına teşekkür etti. Polis’ten korkmadıklarını ve onların hep kendilerine yardımcı olduğunu dile getiren öğrenciler, ‘Polis amcalarımıza teşekkür ediyoruz. Her yıl bize hediyeler veriyorlar. Bizlere trafik eğitimi de veriyorlar. Hatta geçen yıl bizleri sinemaya bile götürmüştüler” şeklinde konuştular. 

 

Aydınpost'u Twitter üzerinden takip etmek için tıklayın!