Ümraniye Mustafa Kemal Mahallesi 3001. Cadde'de toplanan bir grup, slogan atarak, yol üzerinde kurdukları barikatları ateşe verdi.

Göstericiler, çevredeki bazı iş yerleri ile kendilerine müdahale eden polislere molotofkokteyli attı.

Bu sırada, ayağına molotofkokteyli isabet eden bir Çevik Kuvvet polisi hafif yaralandı. Polis memurunun ayakta tedavi edildiği öğrenildi.

Polisin müdahalesi üzerine ara sokaklara kaçan göstericilerden 2'sinin gözaltına alındığı belirtildi.

MARKETE VE 2 MİNİBÜSE MOLOTOFKOKTEYLİ ATILDI

Öte yandan, Bahçelievler Yenibosna Çobançeşme Mahallesi Mithat Paşa Caddesi Serik Sokak'ta park halindeki 34 UR 7252 plakalı servis minibüsü ile Kocasinan Yıldırım Beyazıt Caddesi'ndeki başka bir minibüse kimliği belirsiz kişilerce molotofkokteyli atıldı.

Alevler, itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşlarca söndürülürken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Küçükçekmece İkitelli Atatürk Mahallesi Gülay Caddesi'ndeki markette de kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından atılan molotofkokteyli hasara yolaçtı.

VİRANŞEHİR DEVAM EDİYOR

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde izinsiz gösteri yapan gruba müdahale eden polis, bazı eylemcileri gözaltına aldı. İlçenin Karacadağ Caddesi'nde toplanan ve ateş yakıp terör örgütü lehine slogan atan grubu polis dağılmaları yönünde uyardı.

Polis ekipleri kendilerine taş ve molotofkokteyli de atan grubu, göz yaşartıcı gaz kullanarak dağıttı. Polis ekipleri gösterinin yapıldığı caddenin yakınındaki parkta toplanan bazı kişileri gözaltına aldı.