R.K. kendisinden ayrılmak isteyen Belma Çavdar ile eşi Mehmet Çavdar'ı kurşun yağmuruna tuttu. İkiz kızlarını okula bıraktıktan sonra sokak ortasında kurşun yağmuruna tutulan Belma Çavdar öldü, eşi ağır yaralandı. Olay, bugün saat 07.30 sıralarında Karataş 331 sokak üzerinde meydana geldi. İzmir Emniyet Müdürlüğü emrinde görev yapan evli bir çocuk babası R.K., sık sık ziyaretlerine gittiği çocukluk arkadaşı 31 yaşındaki Mehmet Çavdar'ın eşi 32 yaşındaki Belma Çavdar'la yasak aşk yaşamaya başladı. R.K., yaklaşık iki yıl süren yasak aşkın ardından kendisinden ayrılmak isteyen iki çocuk annesi Belma Çavdar'ı, telefonla arayarak rahatsız etmeye başladı.
EŞİNDEN YARDIM İSTEDİ

Polis memurunun yaşattığı baskıdan kurtulamayan Belma Çavdar, yaşadıklarını eşi Mehmet Çavdar'a anlatarak yardım istedi. Belma Çavdar, ikna çabalarının yatersiz kalması üzerine bu kez eşiyle birlikte İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne R.K. için şikayet dilekçesi verdi. Dilekçenin işleme konulmasının ardından bir süre açığa alınan ve hakkında soruşturma başlatılan R.K., 8 ay önce Karadeniz Ereğlisi'ne sürgün edildi.
SOKAKTA PUSU KURDU
Sürgün edilmesine rağmen aşkından vazgeçmeyen R.K., bir süre önce takibe aldığı çifti vurmak için sokakta pusu kurdu. R.K., ikiz kızlarını okula bıraktıktan sonra sahilde yürümek için yolun karşısına geçen kepçe operatörü Mehmet Çavdar ve eşi Belma Çavdar'ı takip ettikten sonra, sokak ortasında kurşun yağmuruna tuttu. R.K.'nin tabancasından çıkan kurşunlar Mehmet Çavdar'ın bacağına, kaçmaya çalışan Belma Çavdar'ın ise, sırtına isabet etti.
HASTANEDE CAN VERDİ
Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Belma Çavdar hayatını kaybetti, Mehmet Çavdar'ın ise hayatı tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Olayın ardından kayıplara karışan polis memuru R.K.'nin yakalanması için soruşturmanın devam ettiği bildirildi.


MİLLİYET