BURSA'da alkollü araç kullanırken polis tarafından yakalanan 29 yaşındaki Fatih Asal, alkometreyi üflememek için direnip kendini yere attı. Yerden kaldırılmak istenen Asal, bu sırada polis memurunun bacağını ısırdı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri, merkez Osmangazi İlçesi Atatürk Caddesi üzerinde saat 03.00 sıralarında, sürücülere karşı uygulama yaptı. Polisler, cadde üzerinden kontrolsüz bir şekilde gelen Fatih Asal'ın kullandığı 16 V 2604 plakalı otomobili durdurmak istedi. Yapılan ikaza uymayıp kaçan araç, yaşanan kovalamacanın ardından durduruldu.
Alkollü sürücü polisi ısırdı

Otomobilden indirilen Fatih Asal'a üflemesi için alkolmetre uzatıldı. "Ben alkollü değilim. Üflemek istemiyorum" diyen Asal, yaşanan tartışma sırasında kendini yere attı. Asal, aldığı alkolün de etkisiyle kendisini yerden kaldırmak isteyen polis memuru 45 yaşındaki R.D.'nin sağ bacağını ısırdı. Polis memuru, pansuman yapılması için arkadaşları tarafından Muradiye Devlet Hastanesi'ne götürülürken, gözaltına alınan ve 1.90 promil alkol tespit edilen Fatih Asal, Çarşı Polis Merkezi'ne getirildi.

Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Sorgulaması devam eden Fatih Asal, daha sonra Adliye'ye sevk edilecek.

DHA