Eskişehir maçı öncesi ve sonrası Ali Sami Yen'de istenmeyen görüntüler vardı. Bebaberlik sarı kırmızılıları çıldırttı.

Galatasaray taraftarı Eskişehir takım otobüsü ve taraftarlarını taşıyan araçları taşlayıp, hasar verdiler. Maç bitiminde Es-Es tribünlerine saldıran G.Saray taraftarları iki de polisi dövdü Maç öncesinde istenmeyen olaylar yaşandı. Mecidiyeköy'deki Sürmeli Otel'de kalan Eskişehirspor kafilesinin otobüsüne taşlı saldırı düzenlendi.

Eskişehirspor kafilesi oteldeyken, 30-40 metre ilerideki karakolun önünde bulunan Eskişehir takım otobüsünü, Galatasaray taraftarları taş yağmuruna tuttu.

Otobüsün camları inerken, Eskişehirspor maçın başlamasına çok kısa bir süre kala Ali Sami Yen'e gitmek için yeni bir otobüs arayışına koyuldu. Galatasaraylı taraftarlar, Eskişehir'den gelen ve taraftarları taşıyan 4 otobüse de saldırarak camlarını taşlarla kırdılar. Ayrıca Eskişehir'den gelen, 26 plaka numaralı araçlar da saldırıya uğradı.


İKİ POLİSE DARP
Maçın bitiminin ardından Eskişehirsporlu taraftarlar beraberliğin sevincini yaşamaya başlarken, taraftarların Serdar'a saha ortasında üçlü çektirmesi Galatasaraylı seyircileri öfkelendirdi. Galatasaraylı taraftarlar, buna büyük tepki gösterirken, yenilenen eski açık tribündeki taraftarlar misafir tribününe doğru saldırdılar. Bu sırada sarı-kırmızılı taraftarlar arasında kalan iki tane polisin darp edildiği gözlendi. Ancak takviye güvenlik güçlerinin araya girmesiyle olaylar daha fazla büyümeden önlendi. - milliyet