Daha sonra polis otosuna çarparak kaçan şahıs, aracı bırakarak kaçtı ve sıkı bir kovalamaca sonucu ormanlık alanda yakalandı.
 
Akşam saatlerinde, Kütahya'dan Bilecik istikametine seyir halinde olan Soner K.'nin (28) kullandığı 16 TS 706 plakalı otomobili Bozüyük'te durduran polis evrak ve ruhsat istedi. Evrakları almak için elini uzatan polisin elini aracın camına sıkıştıran sürücü Soner K., bir anda polisin elini aracın camına sıkıştırdı ve hızla ilerlemeye başladı. Bu sırada polis yaklaşık 200 metre sürüklenirken, elbisesi parçalandı ve çeşitli yerlerinden yaralandı.
 
Polisin düşmesi sonucu hızla yoluna devam eden aracı polis ekipleri takibe aldı. Bu sırada kendini durdurmak isteyen ekip otosuna çarparak kaçmaya devam eden Soner K., Vezirhan tarafında karşısına çıkan ekiplerden kaçmak için geri döndü. Vezirhan'daki tünelleri geçen Soner K., Bozüyük tarafından gelen ekiplere yakalanmamak için Tünel çıkışında şose yola girerek ana yoldan ayrıldı. Kaldere mevkiine geldiğinde yolun bitmesi sonucu aracı terkederek ormanlık alana kaçan Soner K. ve yanındaki kadın Gülsüm E., çalılıklara kaçarak kayıplara karıştılar. Şahısları takibe alan ekipler ise ayak izlerini sürerek Soner K. ve Gülsüm E.'yi ormanlık alanda saklandıkları yerde yakaladı.
Gözaltına alınan şahıslardan Soner K.'nin 2 adet hırsızlık, 3 kasten adam yaralama ve 1 adet de genel güvenliği tehlikeye düşürmekten sabıkasının olduğu öğrenildi. Araçta bulunan Gülsüm E'nin sabıkasına rastlanmadı.