Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü"nde görevli polislere stres yönetimi konulu eğitim semineri verildi. İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer ve Aydın İl Emniyet Müdürü Tacettin Kurt"un da katıldığı 2010 yılı başarılı emniyet personelinin ödül töreni sonrasında gerçekleşen eğitim seminerinde, yönetim danışmacı Züleyha Baydemir Dokuyucu konuşmacı olarak yer aldı.
Eğitim semineri ilgili olarak değerlendirme yapan Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirzer, her kurum ve kuruluş personelinin meslek içi eğitim almaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Son yıllardaki uygulama ile İçişleri Bakanlığı"nın meslek dışından konusunun uzmanı kişilerin bilgilerinden yararlandığını belirten İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer; “Beşikten mezara eğitim devam eder. Meslek içi eğitimler mutlaka başarı olarak geri dönecektir” dedi.
Marmara Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İngilizce Kamu Yönetimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan ardından aynı üniversitenin Hukuk Fakültesine devam eden Züleyha Baydemir Dokuyucu; Türkiye"nin önde gelen firmalarında yönetim danışmanı olarak görev yapıyor. Züleyha Baydemir Dokuyucu Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli polis amir ve personele stres yönetimi konusunda bilgiler verdi.