İstanbul polisi için çekilen Ziynet Sali'nin rol aldığı klip, Tozkoporan'daki Polis Eğitim ve Kongre Merkezi'nde (PEKOM) tanıtıldı. "Güvende olmanız bize yeter" adlı klipte Sali, aracıyla devriye gezen polis memuresini canlandırdı.

Polis haftası nedeniyle hazırlanan klibin tanıtım kokteyli PEKOM'da gerçekleştirildi. Kokteyle İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, İstanbul ilçe emniyet müdürleri yanı sıra, Tamer Karadağlı, Petek Dinçöz, Metin Şentürk, Birol Güven, Can Tanrıyar gibi ünlü isimler katıldı.

Programda konuşan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, klibin yapımında emeği geçen sanatçılara teşekkür etti. Çapkın, konuşmada şunları söyledi: “Sağladığınız katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da birlikte olacağız. Polis ve polis teşkilatı sizin akrabanızdır, öyle düşünün. Kapımız her zaman size açık olacak. Gerek yaptığınız işlerle ilgili, gerekse sosyal hayatınızda her türlü yardıma kapımızın her zaman açık olduğunu bilmenizi istiyorum.”

Tanıtım klibini seslendiren sanatçı Ziynet Sali ve klibin söz ve müziğini yapan Sinan Akçil de programda kısa bir konuşma yaptı. Böyle bir projenin içinde bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Sali, şöyle devam etti: “Bu programın içinde yer almanın verdiği mutluluğu cümlelerle anlatamayacağım. Çok büyük bir gururdu. Programda olmama vesile olan herkese teşekkür ediyorum.”

Klibin söz yazarı Sinan Akçil ise “Bu ülkede yetişen bir müzisyen olarak, bu topraklarda doğmuş, büyümüş bir genç olarak, ülkeme çok bağlı olduğum için, polis teşkilatına böyle bir parçayı paylaştığımdan dolayı çok gururluyum.” değerlendirmesini yaptı.

Konuşmaların ardından Sali'nin klibi, salondakilere izlettirildi. Programın sonunda emniyet müdürü Hüseyin Çapkın, sanatçı ve katılımcılarla fotoğraf çektirdi.