Çine Emniyet Müdürlüğü ilçe halkı ile daha da kaynaşmak ve asayiş sorunlarını müştereken çözümlemek için sarraflarla toplantı yaptı.Daha önce muhtarlarla toplanan polis, bu kez sarraflarla Emniyet Müdürlüğü lokalinde toplandı. Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Uğur Avşar, Karakol Amiri Komiser yardımcısı Uğur Uçar, Esnaf Odası Başkanı Yalçın Payza, Sarraflar Derneği Başkanı Osman Dede ve Çineli sarraflar katıldı.
İlçe Emniyet Müdürü Uğur Avşar yaşanan hırsızlık olaylarının önüne geçilmesi için alınacak tedbirler hakkında sarrafları bilgilendirdi. Aynı zamanda tüm sarrafların işyerlerine alarm taktırmasını isteyen Avşar ilçenin giriş ve çıkışlarını da kamera kurarak denetimlerin sıklaştırılacağını söyledi. Avşar "Bizler Emniyet Teşkilatı olarak olaylara en kısa zamanda ulaşıp müdahale ediyoruz. İş yerinize gelen müşterileri iyi analiz ediniz, sizlere getirdikleri değerli eşyaları iyi kontrol ediniz, masa üzerinde değerli eşyalarınızı bırakmayınız. Şüpheli gördüklerinizi 155' i arayarak bizlere bildiriniz. Hırsızlara karşı daha duyarlı olmalıyız" dedi.
Bu tür toplantıların verimli geçtiğini vurgulayan Avşar, değişik meslek gurupları ile toplantıların devam edeceğin bildirdi.