Başbakan"ın Aydın programı öncesi bir dizi güvenlik önlemi alan emniyet güçleri, program süresince trafiğe kapatılacak olan yolları açıkladı.
Başbakan Erdoğan"ın Aydın programı ile ilgili olarak bugün Aydın Emniyet Müdürlüğü"nden yapılan yazılı açıklamada; Başbakan Erdoğan"ın Pazartesi günü Aydın"da açık hava toplantısı, valilik ziyareti ve toplu açılış töreni gerçekleştireceği hatırlatıldı. Programın gerçekleşeceği İstasyon Meydanı"na çıkan Adnan Menderes, Hükümet ve İstasyon bulvarları; Gençlik, İstiklal ve Cumhuriyet caddeleri ile Çine Bulvarı"nın Kozdibi-Kipa kavşağı arası ve Adnan Menderes Stadyumu önü ve içinin 09.00 ila 17.00 saatleri arasında tamamen trafiğe kapatılacağı belirtilen açıklamada, “Atatürk Bulvarı"nın hemzemin geçit-Kız Meslek Lisesi arası, Hükümet Bulvarı"nın Ramazan Paşa Kavşağı-Aydın Valiliği arası; Hastane ve Kızılay caddeleri 14.30 ila 15.30 saatleri arasında kısmen trafiğe kapatılacaktır” denildi.
Gün boyunca bazı bölgelerde park yasağına uygulanacağı hatırlatılan açıklamada; “Özellikle İstasyon Meydanı, Adnan Menderes Bulvarı, Hükümet Bulvarı, Batı Gazi Bulvarı"nın Kız Meslek Lisesi-Ramazan Paşa Kavşağı arası, İstasyon Bulvarı"nın Beycamii-hemzemin geçit arası, Kipa otoparkının yol kısmı, Gençlik, Kızılay, İstiklal ve Hastane caddeleri üzerine araç park edilmesine kesinlikle müsaade edilmeyecektir. Vatandaşlarımızın ve özellikle sürücülerimizin mağdur olmaması için Doğu Gazi Bulvarı-Forum Aydın istikametine, Batı Gazi Bulvarı-Kemer istikametine ve Körfez Caddesi üzerine park etmeleri sağlanacaktır” ifadelerine yer verildi.