Olay, bugün saat 15.30 sıralarında Aydın Emniyet Müdürlüğü Efeler Polis Merkezi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, polis merkezi önünden geçmekte olan M.B. isimli şahıs ile karakol önünde nöbet tutmakta olan polis memuru arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine polis memurları M.B'yi olay yerinden uzaklaştırmaya çalışırken, şahıs üzerinde taşıdığı bıçağı rasgele bir şekilde polis memurlarına doğru sallamaya başladı. Güvenlik güçleri saldırganı
etkisiz hale getirmeye çalışırken; bileğine bıçak isabet eden güvenlik görevlisi yaralandı.
Bölgeye takviye olarak gönderilen polislerden birisinin havaya 6 el ateş açmasının ardından panikleyen saldırgan, etkisiz hale getirildi. Yaralı polis memuru arkadaşları tarafından ekip otosuyla hastaneye götürülürken, gözaltına alınan zanlı ifadesinin alınmasının ardından polis merkezine götürüldü.
Olayın duyulmasının ardından şüphelinin ağabeyi olan Aydın Barosu üyesi avukat H.B. ve baro temsilcileri karakola geldi. Gördü tanıklarının ifadelerine göre M.B'nin akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilirken, şüphelinin benzer saldırıyı birçok kez tekrarladığı ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.