Polis Emeklileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Aydın Şubesi"nin Adnan Menderes Bulvarı Güzelhisar Mahallesindeki yeni hizmet binasının açılış töreni gerçekleşti. Açılış törenine Polis Emeklileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Acar, Aydın Valisi Mustafa Malay, Belediye Başkanı İlhami Ortekin, İl Emniyet Amiri Yılmaz Orhan, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Şükrü Boylu ve dernek üyeleri katıldı.
Törenin açılış konuşmasını yapan Polis Emeklileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Aydın Şubesi başkanı Nurettin Yüce yeni hizmet binalarının yap işlet devret usulüyle Aydın Belediyesinden alınan arsa üzerine inşa edildiğini belirterek “Hizmet binamızın geçen yıl tapusu alınarak adımıza tescil edildi” dedi.
Polis Emeklileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Acar"da konuşmasında yeni hizmet binasının açılmasında Türkiye"deki 65 bin emekli polis adına emeği geçen herkese teşekkür etti. Belediye Başkanı İlhami Ortekin yaptığı konuşmada bazı mesleklerdin hiçbir zaman emekli olmanın mümkün olunamayacağını ifade ederek “Polislik de bu mesleklerden beklide en önemlisi. Emekli polislerin görevleri ömür boyu devam eder. Yeni meslektaşlarını hem tecrübeleri ile aydınlatırlar hem de Emniyet Teşkilatı ile halk arasında köprü vazifesi görürler “ şeklinde konuştu.
Vali Mustafa Malay"da konuşmasında kendisinin de 10 yılı aşkın bir süreç Emniyet Teşkilatı içerisinde görev yaptığını belirterek “ Polislik ülkemizde en çok şehit verdiğimiz meslek guruplarının başından geliyor. Vatanı için can siperane yapılan görevin ardından polislerimiz emekli olunca rahat edebilecekleri mekanları hak ediyorlar. Aydın"da da bunun güzel bir örneği sergilendi. Emeği geçen herkesi kutluyorum” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Polis Emeklileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Acar ve Aydın Şubesi Başkanı Nurettin Yüce, Vali Malay ve Belediye Başkanı İlhami Ortekin" e desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdiler. Plaket töreninden sonra Polis Emeklileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Acar, Aydın Şubesi Başkanı Nurettin Yüce, Vali Mustafa Malay ve Belediye Başkanı İlhami Ortekin yeni hizmet binasının kurdelesini keserek binayı gezdiler.