Golcü yıldız bir gece kulübünde yakın çevresine başkan yardımcısı Adnan Polat için ağıza alınmayacak küfürler edince aforoz edildi.

ESKİ takımı G.Saray"ı attığı gollerle Türkiye Kupası"nın dışında bırakan Antalyasporlu Necati Ateş hakkında bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı. 2004 yılı başında Adana"dan transfer olduğu Cimbom"da 100"ün üzerinde maça çıkan ve 22 kez de milli olan golcü futbolcuya G.Saray kapılarını başkan Adnan Polat"ın kapattığı öğrenildi.

KADRO DIŞI BIRAKILDI

2007"DE takım arkadaşlarıyla yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Necati Ateş, o dönem gittiği bir gece kulübünde başkan Polat hakkında ağıza alınmayacak küfürler edip, başkanın dedikodusunu yaptı.

MİLLİ yıldızın bu çok sözleri camiada kulaktan kulağa yayıldı ve başkanın kulağına kadar gitti. Duydukları karşısında oldukça şaşıran ve sinirlenen Polat, bir hafiye gibi çalışıp, işin peşini bırakmadı. Yakın çevresine de olayı doğrulatan başkan, gerçeği öğrendikten sonra Necati"yi defterden sildi. Aslan"la 2009"a kadar sözleşmesi olmasına rağmen 24 Temmuz 2007 tarihinde o zamanki teknik direktör Feldkamp tarafından kadro dışı bırakılan golcü futbolcuya böylelikle G.Saray"ın kapıları tamamen kapatıldı.

ÖNCE Ankaraspor"da, ardından yarım sezon da İstanbul BŞB"de kiralık olarak oynadıktan sonra R.Sociedad"a giden 30"luk yıldız, bu sene başında Antalya"yla 1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

"G.Saray"da forvet yok, Arda golcü değil"

G.SARAY maçının ilk dakikalarında dili boğazına kaçıp ölümden dönen, ardından attığı 2 golle eski takımının fişini çeken Necati, Radyospor"a çok çarpıcı açıklamalar yaptı: “Dilim boğazıma kaçınca biraz korktum, 30 saniye kadar bilincimi kaybettim ama şimdi iyiyim.

G.SARAY"I elediğimiz için çok mutluyuz. İki gol atmak beni tabii ki çok mutlu etti ve çok sevindim. Futbolculuk kariyerinde hatalar yaptım ama bunlardan ders de aldım. G.Saray"ın golcü sıkıntısı var. Arda golcü değil. Benim dönemime göre çok güç kaybetmişler ama A.Madrid"i elerler.”

Necati tapuyu aldı aslan kesildi

G.SARAY"IN sezon başında karşılıklı olarak sözleşmesini feshettiği Necati, Cimbom"a "Aslan" kesildi.. 2004"te Cimbom"a transfer olan Necati, kiralık olarak gittiği dönemlerin aksine sarı-kırmızılı takımla bağları koptuktan sonra golleri sıraladı. Bu sezon Antalya formasıyla Cimbom"a karşı 3 maça çıkan golcü yıldız, 3 gol attı. Oysa Necati, 2007-08 sezonunda kiralık gittiği Ankara ve İstanbul BŞB ile gol kaydedemişti. O sezon G.Saray Ankara ile 0-0 berabere kalırken Belediye"yi 3-0 yenmişti. -vatan