Temposu yüksek bir bölümle izleyicisinin karşısına çıkacak olan “Kurtlar Vadisi Pusu”da; “Hakan"ın kaçışı Polat"ın ekibinde nasıl yankılanacak?”, “Füzelerini Polat"a kaptıran İskender, ne yapacak?”, “İskender adına Polat"tan füzeleri kim isteyecek?” ve “Füzeler nasıl el değiştirecek?” gibi sorular yanıt bulacak.

'İHTİYARLAR' POLAT'LA GÖRÜŞMEK İSTİYOR

Dizinin son bölümlerinde ortaya çıkan ve istihbarat birimleri ile ilişkili olan 'ihtiyarlar' Polat Alemdar'la görüşmenin yolunu arıyordu. Dizinin bir önceki bölümünde Polat Alemdar'a "İskeledeki vapura bin. Vapur'daki mavi montlu adamın yanına git. O seni bize getirecek" mesajı göndermişlerdi. Ancak Polat Alemdar, iskeleye geldiğinde, Muro tarafından kaçırılan Ahu'yu gördüğü için bu buluşma gerçekleşmemişti.

POLAT'A GELEN ESRARENGİZ DAVET

Dizinin yayınlanan son fragmanında 'ihtiyarlar' Polat Alemdar'a babası Ömer Baba aracılığı ile bir davet gönderiyor. Ömer Baba'ya camide verilen bir pusulada, "Ölü balığın canlanıp denize girdiği yerdeyiz" ifadeleri yer alıyor. Dizinin fanatikleri, şimdiden bu şifrenin ne anlama geldiğini tartışmaya başladı. "Şifrede bahsedilen yer neresi?", "Polat Alemdar bu randevuya gidecek mi?" gibi sorular zihinleri meşgul ediyor. Show TV 21.15