Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Lincoln ile hesap gördü. Ülkesi Brezilya'ya izinsiz giderek, antrenmanlara katılmayan Lincoln ile bu kez başkan Adnan Polat görüştü. Başkan Polat, teknik direktör Bülent Korkmaz ve genel müdür Adnan Sezgin'i Lincoln ile görüştürmeyip konuya kendisi el koydu.


Galatasaray Başkanı, Brezilyalı oyuncu ile yaptığı görüşmede, "Sana büyük değer verdik, ne istediysen yaptık. Birçok hatan oldu, hoşgörü ile yaklaştık. Hamburg maçında hocana saygısızlık yaptın, özür dilemeni bekledik, dilemedin. İzin vermediğimiz halde ülkene gittin ve takım şampiyonluk yarışında yürürken sen antrenmanları aksattın. Gitmek istiyorsan söyle" dediği öğrenildi.

Adnan Polat'ın bu çıkışı sonrasında Lincoln'ün, "Gitmek istemiyorum, Galatasaray'da olduğum için memnunum" karşılığını verdiği öğrenildi.

Lincoln'ün bu sözleri üzerine Adnan Polat, "Sen Galatasaray'dan memnunsun ama biz senden memnun değiliz. Burası Galatasaray Kulübü. Türkiye'nin en büyük camiası sana büyük değer verdi ama, karşılığını alamıyor. Kendine çeki düzen ver. Bu sana son uyarımız. Gitmek istiyorsan da söyle sezon sonunda gitmen için kolaylık sağlarız" diye konuştu.

Adnan Polat'ın bu sözlerinin üzerine Lincoln'ün, Galatasaray'dan ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını söylediği öğrenildi.

Hürriyet