2010-11 sezonunda istediği sonuçları alamayan ve şampiyonluk yarışının çok gerisinde kalan G.Saray"da sezon sonunda yine büyük bir kadro değişikliği yaşanacağı öğrenildi. Kupada G.Antep yenilgisi sonrası “G.Saray formasını haketmeyen futbolcular var” diyen başkan Adnan Polat"ın bu sözleriyle kimi kastettiği de yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

POLAT"IN özellikle oyuna girdikten sonra takıma hiçbir katkısının olmadığını düşündüğü Aydın Yılmaz"a çok tepkili olduğu ve genç oyuncu ile sezon sonu mutlaka yol ayrımına gidileceği öğrenildi. Gözden çıkardığı diğer oyuncular ise bu sezon çoğunlukla orta sahanın yükünü çeken isimler.

POLAT, 2. kaptan Ayhan"ı, Bursa"da gördüğü kırmızı kart sonrasında tamamen sildiği ve Mustafa Sarp ile Barış"la da yolların ayrılacağı öğrenildi. Ayhan, Mustafa ve Barış"sız orta sahanın daha dinamik bir görüntüye büründüğünü ve Eskişehir maçının da bunun en iyi kanıtı olduğunu düşünen Polat"ın artık bu üçlüyle yola devam etmeyi düşünmüyor.

Mart geliyor dertler bitiyor

G.SARAY"DA sakatlığı geçen Baros golle dönerken, diğer yıldızlar için de artık gün sayılıyor. Pino"nun 1, Arda"nın ise 2 hafta sonra takıma katılması beklenirken, bu isimlerin yapılacak yüklemelerle mart ayında tam olarak hazır hale gelmesi planlanıyor. Martta sırasıyla Karabük, A.Gücü ile karşılaşacak ve ezeli rakibi F.Bahçe"yi de bu dönemde TT Arena"da misafir edecek olan G.Saray uzun bir aradan sonra tam kadro mücadele edebilecek.