Polat Alemdar rolündeki Necati Şaşmaz ve rol arkadaşları Üsküp, Kalkandelen, Gostivar ve Struga ziyaretlerinde yoğun ilgi gördü.
Merkezi Üsküp'te bulunan Uluslararası Balkan Üniversitesi'nin daveti üzere Makedonya'ya gelen Necati Şaşamaz krallar gibi karşılandı. Birkaç aydan bu yana Makedonya'nın özel bir televizyon kanalında yayınlanan Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Pusu dizilerinin Makedonya'da çok izlendiğini ve sevildiğini öğrenen Şaşmaz, kendisine gösterilen ilgiden dolayı memnun olduklarını söyledi. Şamaz, bu kadar büyük ilginin kendisi için sürpriz olduğunu dile getirdi.

Üsküp Çarşısını 15'in üzerinde korumayla gezen Necati Şaşmaz, kendisini görmek için gelen vatandaşların sevgi seliyle karşılandı. Dizi arkadaşlarıyla birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Şaşmaz, "Bizi sizlerle buluşturmaya vesile olan Uluslararası Balkan Üniversitesi'ne teşekkür ediyorum. Buraya gelemden önce Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu Makedonya'nın güzelliklerinden bahsetmiş, dizilerimizin beğenilerek izlendiğini söylemişti. Açıkçası bu kadar sevildiğimizi bilmiyordum. Bundan dolayı bana ve dizi arkadaşlarıma gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkürlerimizi sunmak istiyorum." diye konuştu.

Toplantıya katılan Arnavut medya mensuplarını ve hayranlarını Arnavutça selamlayan Necati Şaşmaz, kendisini görmek için dışarıda bekleyen binlerce kişi tarafından tezahüratla karşılandı. / cihan