Arena'da korsan atkı satan bir taraftarı yakalayan Polat, İkici Başkanı istifaya çağıran 3 bin kişiyi de susturdu.

'İstifa istifa Mehmet Helva istifa' tezahüratları el işaretiyle durduran Polat, 'Siz bizi bırakın, takıma sahip çıkın' dedi.

Sivas karşısında kazanılan galibiyetle moral bulan Başkan Adnan Polat, taraftarın desteğiyle çifte sevinç yaşadı. Gergin günlerin ardından TT Arena'daki 90 dakika sonrası ilginç olaylar yaşandı. Kendisine sahip çıkan taraftarın metro ile stattan nasıl gittiğini merak eden Polat, yönetici Murat Yalçındağ ile teftişe çıktı. Yalçındağ'a 'Gel Murat'cığım bir bakalım bizim taraftar nasıl evine dönüyor' diyen Başkan, yapımı devam eden 'Aslanlı Yol'dan yürüdü..

BU sırada korsan atkı satan bir kişiye sert çıkış gösteren Polat, satıcıya tepki gösterdi ve hemen işlem yapılmasını istedi. Polata ardından 3 bin kişilik taraftar grubunun arasına girdi. Başkanı gören G.Saraylılar, hep birlikte 'İstifa istifa Mehmet Helva istifa' diye tezahüratta bulundu. Taraftarın özellikle 'Helva' vurgusu dikkat çekti.
BUNU gören Başkan, 'Arkadaşlar, böyle bağırmayın. Beni, onu bunu bırakın sadece takıma sahip çıkın' diye taraftarı susturdu. Böylece Polat 'hain'likle eleştirip istifaya davet ettiği Mehmet Helvacı'ya söz söyletmedi.

Keskin sirke küpüne zarar
ESKİ başkanlardan Faruk Süren, Polat'a karşı eleştirilerini sürdürdü. Başkan Adnan Polat'ın inatçı bir kişi olduğunu iddia eden Süren, 'Mayıs ayında kesinlikle kongre yapılmalı. Başkan Polat haklı eleştirileri kaldıramıyor. Kendisi inatçı bir kişi, o inadına devam ediyor. Keskin sirke küpüne zarar verir' dedi.

35 yıldır böyle şey görmedim
G.SaraylI eski yönetici Abdurrahim Albayrak da kongre istedi. G.Saray'da sevgi kalmadığını ve kongreye gidip güven tazelemek gerektiğini öne süren Albayrak, 'Kimse kimseye bakmıyor, gruplar oluşmuş. Bunları şaşkınlıkla izliyorum. 35 yıldır camiadayım, böyle şey görmedim. Hiç hoş değil' diye konuştu.

akşam