Adnan Polat, "Hakan operasyonun dışında tutuldu. Takımdan kral gibi gitmeli. Ne zaman isterse jübilesini yapacağız. Kararı o, verecektir" dedi

Galatasaray'da tartışmaların odağında yer alan Hakan Şükür, sezon sonunda Sarı-Kırmızılı formaya veda edecek. Bu konunun artık kapatılmasını isteyen Hakan'a en büyük destek ise Başkan Yardımcısı Adnan Polat'tan geliyor.

Kral'ı sezon başında yapılan operasyonun dışında tuttuklarını belirten Polat, "Kariyeri, camiaya verdikleri ortada ama Hakan'ın da yedek kalmayı sindirmesi, gereksiz konuşmalar yapmaması lazım" diyor.

JÜBİLE HAKKI ONUN

Sezon sonunda gitme sırasının Hakan Şükür'e geleceğini ama O'na herhangi biri gibi "Sen git" diyemeyeceklerini de belirten Polat, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hakan Kral gibi gitmeli. Bu yüzden O'na jübile önerdik. İstemedi. 2 yıl daha yurt dışında oynamak istediğini söyledi. Galatasaray'da jübile yapma hakkın elinde dedik. Devre arasında gitmesi ise mümkün değil, O istemediği sürece böyle bir şey olmaz."

BAŞKASI AFFEDiLMEZDi

Beşiktaş maçı sonrası yaşananları Hakan'ın bir türlü unutamadığına dikkat çeken Polat, "Futbolda duygusallığa yer yok. Hepimiz Galatasaray'ı düşünmeliyiz. Hakan'ın zaman zaman yaptığı gereksiz konuşmalar bence çok yanlış" dedi. Polat, sözlerini ilginç bir itirafla noktaladı: "Hakan'ın bu gereksiz konuşmalarını bir başkası yapsa inanın affedilmezdi.



Bugün