Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü Oyuncusu Necati Şaşmaz, Yazete.com'un kuruluş yıldönümünde önce habercilik yaptı, sonra klarnet çaldı.

Pana Film ailesi ve medya dünyasının yoğun ilgi gösterdiği gecede, doğum günü pastasını Necati Şaşmaz ile yazete ailesi birlikte kesti.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun ünlü Oyuncusu Necati Şaşmaz klarnetle Yemen Türküsü çaldı, Serkan Çağrı düet yaptı.

İnternet haber sitesi Yazete.com'un kuruluş yıldönümüne katılan Necati Şaşmaz, önce kamera ile sitenin 3. kuruluş yıldönümüne katılanları çekti ve haberi bilgisayardan bizzat kendisi girdi, daha sonra da ünlü klarne sanatçısı Serkan Çağrı ile birlikte klarnet çaldı.

Sağına İnternethaber.com'dan Hadi Özışık'ı ve Sicakgundem.com'dan Ayhan Kıskaç'ı, soluna Samanyoluhaber.com'dan Engin Sağ ve Haberler.com'dan Emrah İriç'i alan Necati Şaşmaz nam-ı diğer Polat Alemdar "oyunculuğum kadar haberciliğim de vardır" mesajı verdi.

Şaşmaz daha sonra ünlü klarnet sanatçısı Serkan Çağrı ile düet yaparak ''Burası Muştur'', ''Happy Birthday'' ve ''Deli Gibi Sevdim'' şarkılarını çaldı.

Çağrı, Şaşmaz'ın müzik aletlerinde çok yetenekli olduğunu ve sadece klarnet değil, saksafon, keman ve kanun da çaldığını söyledi.

Ayrıca geceye Kurtlar Vadisi Pusu dizisi Oyuncularından Abdülhey yani Kenan Çoban ve Güllü Erhan gibi ünlü karakterlerin yanı sıra çok sayıda Oyuncunun katılım göstermesi de dikkatlerden kaçmadı.