Rüya takımın iki temel taşının ise Jose Mourinho ve Shevchenko olması için planlar yapılıyor. Polat"ın sezon sonunda alt yapının başına geçmesi beklenen Karl Heinz Feldkamp"ın yerine Chelsea"den ayrıldıktan sonra başta Barcelona olmak üzere birçok Avrupa devinin peşinden koştuğu Jose Mourinho"yu Galatasaray"da teknik direktör olarak görmeyi çok istediği vurgulanıyor.

FENER"E MİSİLLEME

CHELSEA"ye transfer olduktan sonra Milan"daki günlerini mumla arayan Ukraynalı golcü Shevchenko da Adnan Polat"ın gönlünde yatan bir diğer aslan. Galatasaray"ın özellikle son yıllarda Avrupa kupalarında başarısız olmasını içine sindiremeyen Polat"ın Mourinho ve Shevchenko için 22 milyon euro gibi bir parayı da gözden çıkarabileceği bildirildi.

Adnan Polat, Mourinho ve Shevchenko bombalarını patlatarak Galatasaray"ın Roberto Carlos gibi bir dünya yıldızını transfer eden, Şampiyonlar Ligi"nde çeyrek finale kalan Fenerbahçe"yi yurt içi ve Avrupa futbol arenasında geride bırakmayı hedeflediği kulislerde yüksek sesle dile getiriliyor.

Akşam