İstanbul'un Bağcılar semtinde önceki gece düzenlenen gelinlik ve bikini defilesi, Nişantaşı'ndaki moda etkinliklerini solladı. CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen'in de katıldığı görkemli defilede, mücevher gibi tasarımlar yer aldı.

Seda'ya alkış yağdı
8 ve 14 ayar altın plakalarla hazırlanan gelinlik ve bikinileri; Çağla Şikel, Tuğba Altıntop ve Amerika'dan yeni dönen Seda Ertan tanıttı. 3.5 aylık hamile Çağla Şikel'in gelinlik giydiği etkinlikte en büyük alkışı ise Seda Ertan'ın üzerindeki altın bikini topladı. Defileyi ön sıradan izleyen CHP Milletvekili Mehmet Sevigen de bikinili mankenleri göz ucuyla takip etti.

Doktordan onay almış
3.5 aylık hamile olan Çağla Şikel, defilede giydiği sekiz kilo ağırlıktaki gelinlikleri giymeden önce doktorundan izin aldığını belirtti: "Bebeğime zarar verecek bir şeyi kesinlikle yapmam. Bu işi önceden almıştım. Firma yetkilileri de hassasiyet gösterip 'İstersen giymeyebilirsin' dedi ama kısa süre giyeceğim için doktorum izin verdi." İlk bebeğini düşürdükten sonra temkinli davrandığını belirten ünlü manken, "Cinsiyeti yüzde 80 belli ama kimseye söyleyemiyorum" dedi.

Tuğba Altıntop desteği:
İşadamıyla evlenene saygı duymak lazım
Podyuma altın işlemeli askısız bir gelinlikle çıkan Tuğba Altıntop, başındaki taçla da kraliçeleri andırdı. Yakında Ortadoğu'ya açılacak bir projeye başlayacağını açıklayan Altıntop, "Uzun zamandır Selami Şahin'den ders alıyorum. Arap ülkelerinde çok popüler olan bir sanatçıyla düet yapacağım" dedi.

Talibova'ya karşı çıktı
Mankenlere 'başka gözle' bakıldığını söyleyen Altıntop "Türkiye'de birçok kız 'Mankenim' diye ortalarda gezdiği için bizim mesleğe saygı bitti" diye konuştu. Tuğba Altıntop; meslektaşı Nigar Talibova'nın geçtiğimiz günlerde söylediği "Türkiye'de birçok manken arkasını zengin sevgililerine yaslamış" sözlerine de karşı çıktı: "Benim arkadaşlarım bir işadamı ile tanışıp evleniyorsa buna saygı duymak lazım. "

Seda Ertan sinirlendi
ABD'de çalışmayı kendim istedim!
Mesleğini New York'ta sürdüren Seda Ertan, bazı meslektaşlarının çıkardığı 'Seda Amerika'da mankenlik yapmıyor' dedikodularına ateş püskürdü. Kıskanıldığını iddia eden Ertan şunları söyledi:

Kayıt ve resimler elimde
"Bazı arkadaşlarım böyle düşünebilir ama benim orada yaptığım işlerin resim ve kayıtları elimde duruyor. Model olmayı ve yurtdışında çalışmayı ben istedim. Vizyon sahibi olmak için yurtdışında modellik yapıyorum. Bu saatten sonra orada büyük kariyer beklentim yok. Talep geldiği sürece gidip geleceğim. Herkes bunu kabullensin!"