Ankara Giyim Sanayicileri Derneği'nce (AGSD) 17'ncisi gerçekleştirilen Başkent Moda Günleri'nde talihsiz iki kaza yaşandı. Defilede manken Irmak Atuk bayılırken, manken Julia Nitu da tanıtımını yaptığı elektrik süpürgesine saçını kaptırdı. Podyumda bayılan Atuk'u, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün ve şarkıcı Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk kulise taşıdı.
AGSD tarafından düzenlenen 17. Başkent Moda Günleri kapsamında dün akşam Sheraton Oteli'nde bir defile gerçekleştirildi. Defileye Aygün, AGSD Başkanı Canip Karakuş, Öztürk ve çok sayıda davetli katıldı. Çağla Şikel, Ece Gürsel, Ebru Güzel, Merve Büyüksaraç'ın da aralarında bulunduğu birbirinden ünlü mankenlerin podyuma çıktığı defilede art arda talihsiz iki kaza yaşandı. Defilede manken Irmak Atuk bayılarak yüzüstü yere düştü. Bayılan Atuk'u, oturdukları yerden podyuma çıkarak Aygün ve Öztürk kulise taşıdı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Atuk'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Atuk'un yoğun çalışma temposu nedeniyle bayıldığı bildirildi.

Saçını süpürgeye kaptırdı

Defiledeki ikinci kaza da Atuk'un hastaneye kaldırılmasının hemen ardından yaşandı. Manken Julia Nitu saçlarını podyumda tanıtımını yaptığı elektrikli süpürgeye kaptırdı. Nitu da izleyenlerin ve manken arkadaşlarının yardımıyla saçlarını elektrikli süpürgeden kurtardı. Başkentteki çok sayıda tekstil firmasının ürünlerini sergilediği defile, "kum fırtınası" konseptiyle gerçekleştirildi. Defileninin koreografi ve konseptine Yasin Soy imza attı.

MİLLİYET