Edinilen bilgiye göre cinayet, saat 16:00 sıralarında Levent'teki Harmancı Giz Plaza'nın kapalı otoparkında meydana geldi.

Plazada faktoring şirketi sahibi Ahmet Alpaslan(40), otoparkın ikinci katına indikten kısa bir süre sonra otoparktan silah sesleri gelmeye başladı. Silah sesleri üzerine otoparka gelen güvenlik görevlileri Bilmar Faktoring'in sahibi Ahmet Alpaslan'ı kanlar içerisinde yerde gördü. Bunun üzerine güvenlik görevlileri 34 LEB 44 plakalı içerisinde iki kişi olan lacivert renkli BMW marka otomobilin de otoparktan hızla çıkarak uzaklaştığını söyledi.

Olay yerine gelen sağlık ekibi Ahmet Alpaslan'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmada otoparkta çok sayıda boş kovan bulunurken, Alpaslan'ın bacaklarında, göğsünde ve kafasına toplam 12 merminin isabet ettiği tespit edildi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis cinayetin para meselesinden işlendiği ihtimali üzerinde dururarak olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Milliyet