Türkiye’nin en büyük pizza restoranlar zinciri Pizza Pizza, geleneksel Türk damak tadına hitap eden lezzetli pizzalarıyla yılın her döneminde olduğu gibi Ramazan ayı boyunca da pizza severlere buluşmaya devam ediyor. On bir ayın sultanı, bolluğun habercisi Ramazan Ayı’nın bereketli sofralarına bir katkı da Pizza Pizza’nın bol malzemeli, lezzetli ve sağlıklı pizzalarından gelecek.
 
Türkiye’nin pizzacısı Pizza Pizza’nın Ramazan Ayı boyunca devam edecek olan promosyonuyla pizza severler, bir küçük boy pizza fiyatına bir büyük boy pizza alabilecekler. Böylece bir orta boy pizza küçük boy fiyatına, büyük boy pizza orta boy fiyatına ve jumbo boy pizza büyük boy fiyatına pizza severlere sunulacak. Pizza severler bu Ramazan’da da Pizza Pizza’nın lezzetli pizzalarından doya doya üstelik daha az ödeyerek yiyebilecekler.
 
Kurulduğu ilk günden itibaren müşterileri ile birlikte büyüyen ve her zaman müşterilerinin yanında olan Pizza Pizza, on bir ayın sultanı Ramazan’da paylaşmaya önem veriyor. Bir küçük boy fiyatına bir büyük boy pizza promosyonu ile geleneksel Türk damak tadına uygun pizzalarıyla müşterilerinin Ramazan bütçelerine de katkı sağlıyor.
 
 Pizza Pizza’nın şubeleri, sunduğu yenilikler, kampanya ve menüleri hakkında daha fazla bilgi almak ya da pizza siparişi vermek için www.pizzapizza.com.tr adresi ziyaret edilebilir, Türkiye’nin Pizza Sipariş Hattı olan 44 44 500 numarası aranabilir.