Pınar Aylin 2 yıllık çalışmanın ürünü olan konsept albümü “Hit 70’ler”in ikinci video klibini son dönemde özellikle radyolarda ilgi gören, 70’lerden günümüze taşınan en önemli slowlardan “Bana Yalan Söylediler”e çekti.

Sözleri Fikret Şeneş’e, bestesi José Feliciano’ya ait “Bana Yalan Söylediler”in Pınar Aylin yorumu Emir Khalilzade yönetmenliğinde kliplendi.

Pınar Aylin’in favori mekanlarından biri olan ve özellikle Fransız stili dekorasyonu ile göz kamaştıran Cafe Kandilli’de çekilen video klip için 30 kişilik bir ekip görev yaptı.

Şarkının duygusunun en yoğun şekilde yansıtılmasına özen gösterilerek, özellikle yüksek kare sahnelerin kullanıldığı“Bana Yalan Söylediler”in video klibinin çekimlerinde teknik açıdan en iyi sonuçlar için Alexa-Arri kamera tercih edildi. Pınar Aylin’in iki kostüm kullandığı video klip yaklaşık 18 saatte tamamlandı.

Video klip çekimi sırasında Pınar Aylin’in yeni imaj fotoğraf çekimleri ise Zeynel Abidin Ağgül’ün ekibinden Bayazıt Şimşek tarafından gerçekleştirildi.