Son günlerde ailece bazı tatsız haberlerle basında yer alan ünlü televizyon yıldızı Pınar Altuğ Atacan, içini Sabah'tan Özlem Avcı'ya döktü...

İşte o söyleşiden çarpıcı detaylar..

Ailece çok zor bir dönem geçirdik

Eşiniz Yağmur Atacan geçtiğimiz günlerde aracında saldırıya uğradı. Bu olay ailenizi nasıl etkiledi?

Bu olay ailemizi çok yordu ve üzdü. Hepimizi çok huzursuz etti. Hayattaki en önemli şeylerden biridir huzur. Yağmur iyi çok şükür. Biz birbirine bağlı bir aileyiz. Her zaman birbirimizin yanında ve arkasındayız. Babamızı da toparladık çok şükür. Ama tabii ki çok zor bir dönem geçirdik, hâlâ da bitmiş değil. Davamız devam ediyor. Yağmur da, ben de Türk adaletine güveniyor ve inanıyoruz. Umarım doğru karar verilecek.

Herkes bakabileceği kadar doğursun!

Annelik size neler öğretti?

Anne olmanın ne kadar mükemmel bir şey olduğunu öğrendim. Bir kadın, anne olmadan önce anneliğin ne demek olduğunu, bir evladın ne kadar kıymetli olabileceğini bilemez. Yaşamadan anlaşılamayacak bir duygu. Allah isteyen herkese evlat bağışlasın, gerçekten çok özel bir duygu.

Su'ya bir kardeş düşünüyor musunuz?

Hayır düşünmüyorum, çünkü bence herkes bakabileceği kadar doğurmalı. Bakmak demek; sadece onu dünyaya getirip de yaşatmak değil. Önemli olan ona iyi bir gelecek verebilmek, gereken ilgiyi gösterebilmek. Bu sadece maddiyatla bitmiyor. Ben kızımı halen koynumda büyütüyorum. Mümkün olduğunca onunla vakit geçirmeye çalışıyorum. O bir köşede yardımcı ile oyun oynamıyor. Bir arada vakit geçirebilmek çok önemli. Öte yandan bizim mesailerimiz normal saatler değil. Sabah 07.00'de evden çıkıp gece yarısı eve dönüyorum. Sabah kızımı uyandırıp öpüp öyle işe gidiyorum. Öte yandan benim de sosyal hayatım var, bir kocam var. Bütün bunları da insan ertelemeden yaşamalı.

Sağlıklı bir aile yaşantım olduğu için tercih ediliyorum

Her markanın aranan yüzüsünüz... Her yıl reklamlarda, tanıtımlarda sizi sıkça görmemizi neye bağlıyorsunuz?

Yaşadığım hayatla ilgili olduğunu düşünüyorum. Firmaların beni seçmesinin birinci nedeni; anne olmam. Genel olarak baktığınızda da sağlıklı bir aile yaşantımızın olması. Spora düşkün bir aileyiz. Bu arada ben herhangi bir firma ile iş yaptığımda, reklamını yaptığım üründen memnun olmam gerekiyor. Güvenmediğim markanın yüzü olamam.