Kuşadası"nda Ağustos ayı ile birlikte otel ve tatil köylerindeki doluluk oranları artınca, Kuşadası"nın plajları tıklım tıklım oldu. Özellikle Kuşadası Kadınlar Deniz Plajı"nı dolduran yerli ve yabancı binlerce tatilci, dünyaca ünlü plajda iğne atsan yere düşmez görüntüler oluşturdu.
Kadınlar Denizi Plajı"nı dolduran tatilciler, denizi, plajları ve iklimi güzel olduğundan hafta sonu tatili için Kuşadası"nı seçtiklerini belirterek, hafta sonunu en iyi şekilde geçirmek ve sıcaktan kurtulmak için kendilerini Ege"nin mavi sularına attıklarını söylediler. Kuşadası"nın dünyaca ünlü Kadınlar Denizi Plajı, Greeen Beach, Kuştur, ve Halk Plajları ile otellerin havuzları ve su parklarını dolduran tatilciler, güneş, deniz ve kumun tadını çıkardı.
Bu arada, Kuşadası"nda çevre il ve ilçelerden günübirlik tatilciler de hafta sonu plaj ve su parklarında büyük yoğunluğa yol açtı. Kuşadası"na Günübirlik denize gelen tatilciler, gündüzleri güneşlenip denize girdiklerini, geceleri ise barlarda eğlendiklerini belirterek, sıcak konusunda uzmanların uyarılarına dikkat ettiklerine söylediler.