..Türkiye'de 6 gün boyunca yağış görülmeyecek ve güneşli bir hava olacak. Batı'da sıcaklıklar 16 dereceye kadar yükselecek. İstanbul 6 gün güneşli.

İL İL EN GÜNCEL HAVA DURUMU BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Türkiye'nin genelinde yarından başlayarak, 6 gün boyunca yağış görülmeyecek, hava açıyor.

Sıcaklık Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Batı Karadeniz'de 5-7 derece artacak. Ancak Anadolu genelinde özellikle Doğu Anadolu'da ayaz nedeniyle sıcaklık artışı fazla hissedilmeyecek.

Erzurum'da sıcaklık gece yine -25'lere kadar inecek. Yaşamı olumsuz etkileyebilecek diğer bir durum ise Marmara'dan itibaren Anadolu genelinde sabahları oluşacak sis.

İstanbul'da iki haftadır 10 derecenin altında olan sıcaklık, pazar-çarşamba günleri arasında 12-14 dereceye çıkacak. 6 gün hava güneşli ama özellikle Boğaz'da yoğun sis oluşma olasılığı yüksek.

Ankara'da üç gece daha sıcaklık -5 derece civarında. Ancak pazardan itibaren gündüz sıcaklık 10 dereceye daha yakın olacak. Güneş var ama sis de oluşacak.

İzmir'de yağmur bu gece kesiliyor, yarından itibaren 7 gün gökyüzü açık, ancak özellikle Körfez'de iki gün pus oluşabilir. Sıcaklık pazar günü 16 dereceye yükselecek.

Şubatın 10'dan sonra soğuklar yeniden gelebilir.(NTV)