Petkovic, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, oyuncularının birlik ve beraberlik içinde mücadele etmesiyle bu sonucu elde ettiklerini belirterek, ''Takımımı, futbol karakteri ve gösterdiği performanstandolayı tebrik ediyorum. Takım olarak inanıp, buraya geldik ve puanı hak ettik'' dedi.

İlk yarıda pozisyonlar bulduklarını, ikinci yarıda güçlü rakipleri karşısında pozisyona giremediklerini kaydeden Petkovic, ''Geç kurulan bir takım olduğumuz için zaaflarımız ortaya çıkıyor. Burada aldığımız puan, takımın gelişmesinde faydalı olacaktır. Belki hayatında ilk defa Fenerbahçe'ye karşı mücadele eden oyuncularım var ama iyi mücadele eden, coşkusunu sahaya yansıtan bir takım vardı'' diye konuştu.

Petkovic, geçen sezon İsviçre'nin Young Boys takımının başında Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe'ye karşı 1 beraberlik, 1 galibiyet aldığının hatırlatılması üzerine, ''Fenerbahçe bana şans getiriyor'' diyekonuştu.

Bienvenu ile ilgili bir soru üzerine de Vladimir Petkovic, ''Çok çok iyi bir futbolcu. Çeşitli pozisyonları iyi bir şekilde oynayabilen yapısı var. Fenerbahçe'ye katkısı olacağını düşünüyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

Kadıköy'de Fenerbahçe'den 1 puan alan Petkovic, Young Boys'u çalıştırırken de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda sarı-lacivertli takım karşısında 1-0'lık galibiyet elde etmişti.

Samsunsporlu futbolcu Michael Fink ise 1 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, ''Ancak hala lig sıralamasında aşağılarda yer alıyoruz. Önümüzdeki maçlarda 3 puan almaya başlamamız gerekiyor'' dedi.

Ufuk Bayraktar da takım olarak iyi mücadele ederek, Kadıköy'den 1 puanla ayrıldıklarını kaydetti.