Yaklaşık 13 yıl beraber olduğu ve 2008'de evlendiği Can Tanrıyar'dan olaylı şekilde boşanan Petek Dinçöz'ün yeniden nikâh masasına oturacağı konuşuluyor.

Dinçöz'ün evlilik kararı aldığı isim ise daha önce şarkıcı Hatice ve oyuncu Esra Sönmezer'le aşk yaşayan, İrfan Home Mağazalar Zinciri'nin Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Kodaloğlu. Magazin kulislerini hareketlendiren iddiaya göre Dinçöz, iki aydır aşk yaşadığı Ispartalı işadamıyla bu akşam Baltalimanı'ndaki Portaxe'te evlenecek.

Gizliliği sağlayabilmek için evleneceklerini kimseyle paylaşmayan çift, ailelerini ve yakın arkadaşlarını iftar bahanesiyle mekâna davet etti. Her şey yolunda giderse Petek Dinçöz ve Serkan Kodaloğlu çifti büyük bir sürpriz yapacak ve misafirlerinin huzurunda nikâh defterini imzalayacak.

Akşam'ın haberine göre; Petek Dinçöz'ün cumartesi günü aldıkları evlenme kararını sadece en yakınındaki 3 kişiye söylediği iddia edildi. 2 aylık sevgilisi Serkan Kodaloğlu'nu çok sevdiğini söyleyen güzel şarkıcının evlilik için beklemek istemediklerini söylediği konuşuluyor.