Aydın Devlet Hastanesi Konferans Salonu"nda düzenlenen etkinliğe hastanenin poliklinik, servis ve diğer bölümlerinde çalışan bilgi işlem personeli katıldı.
Düzenlenen etkinlik hakkında bilgiler veren Aydın Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Teoman Karadağ, etkinliğin Aydın Devlet Hastanesi Eğitim Komisyonu tarafından düzenlendiğini söyledi. Etkinlik kapsamında bilgi işlem personelini bir araya getirerek hem birlikteliği sağlamak hem de personelin hoşça bir vakit geçirmesini temin etmek istediklerini açıklayan Karadağ, Aydın Devlet Hastanesi"nde görev yapan personeller için bundan sonrada başta tiyatro, konferans ve müzik dinletisi olmak üzere çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.
Yapılan konuşmaların ardından etkinliğe katılan bilgi işlem personelleri gitar sanatçısı Özge İyigün"ün katıldığı gitar dinletisinde hoşça vakit geçirdi. İyigün” hem çalıp hem söylediği birbirinden güzel parçalara eşlik eden bilgi işlem personeli, yaklaşık 1 saat süren etkinlikte günlük iş hayatının stresinden bir nebzede olsa uzaklaşma fırsatı buldu.