Gecede DSP"nin Belediye Başkan Adayı Dr. Zeynel Abidin Özmen performansı ile göz doldurdu. AK Parti"nin Aydın Belediye Başkan Adayı Mustafa Ancın da Dernek Başkanı Hale Kavrucu Erkaçar ile dans edip stres atmaya çalıştı.
Aydın"da yerel seçimlere sayılı günler kala belediye başkan adayları nerdeyse günün 24 saatini ayakta geçiriyor. Adaylar seçmenin karşısında hem projeleri hem de performansları ile göz doldurmaya çalışırken, erkek adaylardan DSP"nin Adayı Dr. Zeynel Abidin Özmen dansta da maharetli olduğunu gösterdi.
Davete tam kadro katılan DSP Aydın İl Teşkilatı adeta geceye renk katarak EVKADAY"a da destek sağladı. Gecede istek üzerine bağlama çalan DSP Parti Meclis Üyesi Önder Aksakal, dernek yararına düzenlenen açık artırmaya kalmadıkları gerekçesi ile diğer adayları eleştirerek “Zenginler uyanık olur onun için erken kalktılar. Ama biz halktanız, yani sizdeniz, o yüzden bu gece sonuna kadar sizinle kalacağız ve sizinle eğleneceğiz. Çünkü biz Aydın"ın gerçek sahipleriyiz” ifadelerine yer verdi.