Aile dostu olan yaralı kadınla erkek hayati tehlikeyi atlattı.
 
İZMİT’teki şaşırtan olay Emex Otel’de meydana geldi. Otelin üçüncü katındaki barda düzenlenen bir partide herkes çalan müzik eşliğinde coşarken, partiye birlikte geldikleri belirtilen Emine Bal ile Alper Şahin alkol alıp kalabalıkla birlikte eğlenirken, masa üzerine çıkıp dans etmeye başladı. Görgü tanıklarının ifadesine göre bir ara masanın sallanmasıyla dengelerini kaybeden Bal ve Şahin, pencereye yaslandı. Dışarı doğru açılan pencerenin mandalının kurtulmasıyla iki arkadaş kendilerini bir anda boşlukta buldu. 
 
Tedavileri sürüyor
 
 
 
Binanın önünde park halindeki 41 NF 145 plakalı otomobilin üzerine düşen Emine Bal motor kaputunun üzerinde kalırken, Alper Şahin ise kaputa çarpıp beton zemine yuvarlandı. Emine Bal ve Alper Şahin hayati tehlikeyi atlattı. Emine Bal’ın kaburgalarından bazıları ile ayağının kırık olduğu belirtildi. Yine ayağında kırık olan Alper Şahin’in de konuşabildiği açıklandı. Evli olan Alper Şahin’in partiye eşiyle geldiği, birlikte dans ederken düştüğü Emine Bal’ı ailece tanıdıkları belirtildi.
 
Akıl almaz kaza
 
Masada dengesini kaybeden Emine Bal ile Alper Şahin dışarı doğru açılan pencerenin mandalı açılınca kendilerini boşlukta buldu. Emine Bal motor kaputunun üzerinde kalırken, Alper Şahin ise kaputa çarpıp beton zemine yuvarlandı.
 
hürriyet