Çorum'da bir öğretmen cinsel istismarla suçlandı mahkemede ortalığa iğrenç mi iğrenç iddialar saçıldı. İşte o iddialar;

Çorum'da bir öğretmen cinsel istismar suçuyla tutuklandı. Çıktığı ilk mahkemede, kızın babasına ait bazı söylentileri gündeme getirince mahkeme heyetinin kafası karıştı. Öğretmen cinsel istismara uğradığı iddia edilen öğrencinin babasının kadınlarla ilişkisi olduğunu iddia etti.

Çorum"da 16 yaşındaki E.Y. ile 15 yaşındaki E.G."ye cinsel istismardan tutuklanan öğretmen Zekai İ., devam eden yargılamasında suçlamaları reddetti. Cinsel tacize uğradığını iddia eden E.Y."nin vakıf gezisinde çalan şarkılara kalkıp oynadığını da ileri süren Zekai İ., “Çalınan şarkılara kalkıp köçek gibi oynuyordu. Eğer böyle bir taciz olsa bu kız böyle kalkar, oynar mıydı?” diye kendini savundu. Tanık olarak dinlenen 19 yaşındaki Ö.M. ise taciz olaylarını duymadığını ve görmediğini ancak öğrencilerin aralarında sürekli olarak “hoca bizi sulu öpüyor” sözlerini duyduğunu söyledi.

RUH SAĞLIĞI BOZULMUŞTUR RAPORU
Duruşmada E.Y. ile E.G. hakkında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi"nden verilen "Cinsel taciz sonrası ruh sağlıkları bozulmuştur" şeklindeki raporu okundu. Rapora sanık avukatı itirazda bulundu. Ardından yaptığı 12 sayfalık yazılı savunmada suçlamaları kabul etmeyen ve kendisine komplo kurulduğunu ileri süren Zekai İ., “Bana komplo kuruldu. Bu bir taciz davası değil, bir intikam davasıdır. 30 yıllık hayatımı ayaklar altına aldılar. E.Y."nin babası imam Kadir Y."nin görevli olduğu Çimento Camii"nin lojmanında bir kadınla ilişkiye girdiği yönünde söylentiler vardı. Bunları biliyordum ve Kadir bunları reddediyordu. Sonra bana iftira attı.” dedi.

DOSYA İSTANBUL'A GÖNDERİLDİ

Ardından mahkeme heyeti sanığın tutukluk halinin devamına, mağdur kızların ruh ve beden sağlığının bozulup bozulmadığının tam tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu"ndan rapor alınmasına karar verip duruşmayı erteledi.

MİLLİYET