Ronaldo, bakımlı görünüşü ve feminen giyim tarzı ve açtığı mağaza ile 'metroseksüel erkek' kavramını hortlattı!

Ünlü İngiliz müzisyen Pete Doherty ve ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo feminen giydileri ile 'metroseksüel' kavramını yeniden gündeme getirdi.

Müzisyen Pete Doherty ve efsane Cristiano Ronaldo, dün birbirlerinden ayrı yerlerde oldukça feminen kıyafetlerle görüntülendi.

'Babyshambles' grubunun solisti Pete Doherty, Eyfel Kulesi'ne giderken ilginç giyim tarzıyla dikkat çekti.

Doherty, üzerindeki şala benzer geniş bir kaşkol, vücudu saran bir jean, sivri burunlu bir ayakkabı ve fötr şapkası ile oldukça kadınsı bir giyim tarzını benimsemiş gibi görünüyordu.

Daily Mail'in haberine göre; Pete Doherty Paris'te, Cristiano Ronaldo ise Manchester'da benzer tarz kıyafetler giymişlerdi.

Özellikle Ronaldo, süslü püslü ve oldukça bakımlı görüntüsü ile 'metroseksüel' kavramını yeniden sokağa taşımıştı. Ünlü futbolcu çizgili vücuda oturan hırka, şeritli yün şapka ve yırtık kotu ve açık renkli spor ayakkabıları ile son derece bakımlı ve feminen görünüyordu.
Profesyonel futbolcu olsa da; Ronaldo yeni moda trendleri yaratmaya devam edecek gibi görünüyor. Çünkü hatırlarsanız Ronaldo, Lizbon'da kendine özgü bir mağaza açmıştı.
Mağazada, metroseksüel tarzda bolca erkek giyim ve aksesuarları satılıyor. Örneğin; mücevher kaplı kemerler, altın takı, çiçekli erkek çantası, deri cepli jeanler mağazada çokça bulunan ürünlerden.
Bu durumda ünlü müzisyen Pete Doherty'nin, Ronaldo'nın Portekzi'deki bu mağazasına uğrarsa çok şey bulacağı kesin.

H2 / dış haberler