TRANSFER düğümünün çözümü artık Edu"da. Defansı güçlendirme konusunda Daum"la fikir birliğine varan F.Bahçe yönetimi, transfer yapabilmek için Edu ile yolları ayırmanın formülünü arıyor. Ancak iş o kadar da kolay değil. Çünkü Edu alacağı parada "Nuh diyor, peygamber demiyor."

1 EURO İNMEM

SÖZLEŞMESİNİN askıya alınması ya da feshedilmesiyle ilgili durumla çok fazla bilgisi olmayan Edu, sarı-lacivertli yönetime sert çıktı: “Yıllık alacağım 1 milyon 250 bin Euro. Bunu verirseniz istediğinizi yaparım. Vermezseniz bir yere gitmem. 1 milyon 200 bini bile kabul etmem. Sizin şartlarınıza uygun olan durum, benim şartlarıma uygun olmuyor. Ya paramın tamamını verirsiniz ya da burada kalırım.”

YÖNETİMDEN 600 BİN

SARI-lacivertli yönetimse bir an önce yabancı kontenjanını açmak için sorunu halletmek istiyor ancak Edu"ya alacağının yarısını önererek işi noktalamaya çalışıyor. Yönetim Edu"ya 600 bin Euro teklif etti.

F.BAHÇE"NİN önerisini kabul etmeyen Edu için son bir kontrol daha yapılacak. Taşer, 4-5 günlük çalışması sonrası yine olumsuz rapor verirse bir kez daha Edu ile pazarlık masasına oturulacak.

Vatan