Galatasaray, NEF ve Dominos gibi farklı sektörlerden 100'e yakın firmanın tercih ettiği Sign&Go, ek hiçbir sunucuya ihtiyaç duymaksızın firma çalışanlarına e-posta imzalarını belirlenen kriterler doğrultusunda merkezi olarak yönetilebilme imkanı sunuyor.

Pazarlamanın yeni kanalı: E-posta imzası yönetimi

Markalar, kendilerini diğerlerinden ayrıştıran kurumsal kimliklerini dijital ortama taşıyor. Kurumsal kimliğin dijitalde en iyi şekilde yansıtan araçlardan bir de e-postalar. Sign&Go, e- posta imzalarını kurumun kimliğine uygun bir şekilde merkezi olarak yönetilebiliyor. Üstelik Sign&Go, ek hiçbir sunucuya ihtiyaç duymadan en yaygın kullanılan e-posta uygulaması Outlook'u çalıştıran cihazlarda ve internet tarayıcısından kullanabilen Outlook Web App (OWA)'de hizmet veriyor. Kurum personellerinin imzasının "tek bir tık" ile merkezi olarak değişmesine imkan sağlayan Sign&Go, iletişimde dil birliğinin sağlanması ve önemli içeriklerin, bilgilendirme ve kampanyaların takvimine uygun olarak e-postalara eklenmesi için önemli bir pazarlama teknolojisi.

Dijital mecrada organik bir pazarlama

Galatasaray, NEF, Dominos, Doehler gibi Türkiye'nin önde gelen kurumlarının kullanmayı tercih ettiği bu teknoloji ürününün, kuruma ve çalışanlara sağladığı birçok yarar var. Kullanımı oldukça basit olan Sign&Go, imzalardaki banner alanlarına eklenen mesajların ve kreatiflerin sürekli güncel kalmasını sağlıyor. İmzalarda yer alan unvan telefon bilgisi, adres değişikliği gibi durumlarda çalışanların imzalarını yenileme talebi oluşturmasına gerek kalmadan otomatik değişimesini sağlıyor. Sign&Go, yeni bir çalışanın işe başladığı ilk gün kurumsal e posta imzasının mailine otomatik olarak gelmesini sağlayarak insan kaynakları departamanlarının üzerinden önemli bir iş yükünü alıyor.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU