Dünyanın ilk ve tek aynı anda aktif 3 sim kartlı telefon patentine sahip Türk markası TTN Mobile, cep telefonu pazarında, LG, Sony Ericsson'u geride bıraktı...

Farklı Faal Gurup, TTN Mobile markası ile cep telefonu pazarında Nokia ve Samsung'un arkasından Türkiye üçüncüsü oldu. TTN Mobile Pazarlama Direktörü Özlem Dağ, "Bir Türk firması ilk kez dünya liderleri arasında ipi göğüsledi ve şampiyonluk kürsüsünde yer aldı." dedi.

Pazar araştırmaları alanında dünya lideri GFK'nin kasım ayı raporunda yer alan bilgiye göre TTN Mobile, Nokia ve Samsung'un arkasından sektör üçüncüsü oldu. Dual sim kategorisinde ise lider konuma yükseldi. Raporda ilk 5 şirket şöyle sıralandı: Nokia, Samsung, TTN Mobile, LG, Sony Ericsson.

Özlem Dağ, rekabetin giderek kızıştığı Türkiye pazarında bu başarının son derece önemli olduğunu belirtti. Nokia ve Samsung gibi dünya devlerinin kapıştığı bir piyasada, ilk defa bir Türk markasının üst sıralarda yer almasının zorluğuna değindi. Dağ, "Bu başarının arkasında yatan neden dünya standartlarında teknoloji, tasarım, zengin ürün yelpazesi, satış öncesi ve sonrası verilen teknik desteğin yanı sıra Türk tüketicisinin ihtiyaç ve taleplerinin doğru tespit edilmesi, hem hayallerine hem de ihtiyaç ve beklentilerine cevap veren ürünlerin geliştirilerek hayat tarzına
değer katılmasıdır." diye konuştu.

TTN Mobile aynı zamanda dünyanın ilk ve tek aynı anda aktif 3 sim kartlı telefon patentine sahip Türk markası olma özelliğini de elinde bulunduruyor.

Cihan