Didim Belediyesi tarafından yaptırılan ve 7 Trilyona mal olan modern kapalı pazaryeri, birkaç gün üst üste yağan yağmurlarda Didim esnafını koruyamadı. Kapalı pazaryerinden metrekaresine 3 nin YTL fiyat vererek tezgah yeri alan esnaf, eskiden olduğu gibi yağmurdan korunmak için dededen kalma çadırlarını kullanmaya başladı.
Yağmurdan korunmak için kurdukları çadıra Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı"yı davet eden kapalı pazaryeri esnafı, "Sayın Başkanımızı ve 7 trilyona imza atan meclis üyelerimizi, bizim açtığımız çadırın altına bekliyoruz. Onların çadırı yağmurdan, rüzgârdan bizleri korumuyor amma bizim çadırımız onları da korur" dediler.
Kapalı pazaryerinin kenarlarında yer alan tezgâhların yanı sıra, orta kesimlerde yer alan tezgâhların da ıslanması, esnafı çileden çıkardı. Kapalı pazaryeri esnafı esprili bir şekilde yetkililere gönderme yaparak “Çektiğimiz çilenin kalitesi arttı. Yağmur aynı yağmur, aynı şekilde ıslanıyoruz. Madem aynı sıkıntıları yaşayacaktık, neden bu kadar para ödedik” diyerek veryansın ettiler.