“Alacağımız orta saha Brezilyalı olacak” diyen F.Bahçe Sportif Direktörü"nün bahsettiği ismin, Liverpool"un 22 yaşındaki ön liberosu olduğu öğrenildi

F.BAHÇE, Poulsen dosyasının üzerini kapatıyor.. Bir aydır "Gelmeyeceğim" demesine rağmen 29 yaşındaki oyuncu üzerinde büyük baskı kuran sarı-lacivertlilerde Sportif Direktör Aykut Kocaman, Juventuslu yıldızın artık F.Bahçe"ye gelmesinin çok zor olduğunu belirtti.

SARI-LACİVERTLİ yetkilileri, özellikle de Asbaşkan Ali Koç"u uzun süre meşgul eden Poulsen"den umut kesilmesinin ardından çizilen yeni rotayı da yine Kocaman açıkladı: “Alacağımız orta saha oyuncusu Brezilyalı olacak.” Bir süredir Samba diyarında görüşmeler yapan Kocaman"ın bahsettiği Brezilyalı"nın da Liverpool"un genç ön liberosu Lucas Pezzini Leiva olduğu öğrenildi.

6.7 MİLYON EURO

İNGİLTERE Premier Lig ekibinde geçen sezon 39 maça çıkmasına rağmen (20"si ilk 11), teknik direktör Benitez"in kadroda düşünmediği Brezilyalı futbolcuya Liverpool"un biçtiği fiyat da 6.7 milyon Euro... 22 yaşında olmasına rağmen Brezilya Milli Takımı"na kadar yükselme başarısı gösteren Lucas"la temasa gecen sarı-lacivertliler, bu transferde kadrodaki Brezilyalı bolluğuna ve R.Carlos"a güveniyor. Yönetimin aklındaki plan Türkiye"yi tanımayan Lucas"a R.Carlos"un ismiyle "reklam" yapmak..

FAKAT sarı-lacivertliler, transferi için uğraştıkları Hamit"ten olumlu sonuç alamazsa, Lucas"ı bitirseler bile bir isim daha almaya kararlı. Kanarya bu hakkını da sol açıkta kullanmak istiyor.. - vatan