Demet Akalın ile Önder Bekensir’in arasına girdiği iddia edilen işletmeci Figen Erenel isyan etti: Önder şirketimizle çalışıyor, onun patronuyum. Kendi reklamları için beni kullanıyorlar.

Demet Akalın ihanete uğradığını ima ederek twitter’daki sayfasına “Teyzem diye giderler, karı koynundan çıkarlar. Karının koynundan zahmet edip çıkma, eşyaların çöpte’ diye yazmıştı. Bu ayrılığın nedeni olarak ise Önder Bekensir’in işletmeci Figen Erenel’le birlikte olması gösterildi. Figen Erenel bu iddiayla ilgili olarak “Gülüyorum diyeceğim ama gülemiyorum, 2 tane çocuğum var” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “Önder şirketimizle 4-5 yıldır çalışan bir insan. Onun patronuyum. Kendi mekanlarımızda arkadaş grubumuzla yemek yedik, Önder de yanımıza uğradı o kadar. Benimle iş dışında hiçbir alakası yok. Bu insanlar kendi reklamlarını yapacaklar diye beni kullanıyorlar, ben bu çirkin oyunların parçası olamam. O insanların reklam aracı olmak istemiyorum. Bayanın kendisini biliyorsunuz, her hafta biriyle polemik yaratıp ayakta kalıyor sanırım.”

Nasıl olsa barışacağız!

Önder Bekensir ise “Duymayan Kalmasın” programında “Demet’in söylediklerine cevap vermeyeceğim. Her rutin ayrılıktan sonra söylediği şeyler bunlar. Bu olaylar üstüne Demet’i asla aramadım. Neden arayayım ki? Tepkiyi veren o. Ben kendimi biliyorsam hiçbir sıkıntı yoktur. Daha ilerleyen zamanlarda bizi zaten beraber göreceksiniz. Ne olduğu anlaşılacak” dedi.(Vatan)