Aydın-Denizli karayolu üzerindeki evde meydana gelen patlamada facianın eşiğinden dönülürken, olayda yaralanan bir kişinin tedavisinin sürüyor.

Bilindiği gibi bugün sabah saat 11.00 sıralarında Umurlu Beldesi İstasyon Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde 73 numaralı evde patlama meydana geldi. Alpaslan Topaloğlu'na ait evin mutfak kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü meydana gelen patlamada evin büyük bir bölümü çökerken, evin tavanında çatlak ve delikler oluştu. Çevredeki evlerin camları kırıldı. Bu sırada E-87 karayolu üzerinde bulunan 09 EH 974 plakalı otomobilde de maddi hasar meydana geldi. Patlama sesini duyarak olay yerine gelen çevre sakinleri bu sırada evde bulunan 23 yaşındaki Mustafa Toplaoğlu isimli 23 yaşındaki genci enkazın arasından kurtardı. Ağır yaralı olarak Aydın Devlet Hastansi'ne kaldırılan şahsın tedavisi devam ediyor.

Güvenlik güçleri koruma altna aldıkları evde meydana gelen patlama ile ilgili bilgi vermezken, büyük bir gürültü duyduklarını ardndan evlerin cam ve çrçevelerinin yola düştüğünü belirten görgü tanıkları çok korktuklarını söylediler. Çevre sakinleri "Evde Mustafa vardı. Öğlene doğru kalkıp kahvaltı yapmak için mutfağa geçtiğini ve çay demlemek için çakmak yakınca bu patlamanın olduğunu duyduk. Eve geldiğimizde ev yıkılmıştı. Çevredeki bir çok evin de camları kırıldı. Gaz sıkışması sonucu bu patlamanın meydana geldiğini düşünüyouz" diyerek olayı anlattılar.
Patlama ile ilgili tahkikatın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.