Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP'yle ilgili "Gerçek yüzleri de ortaya çıkmaya başladı. Patır patır dökülüyorlar. Ne diyecekler?" dedi.

Başbakan Erdoğan, Nahçıvan'a hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, şöyle konuştu:

"Ana muhalefet ne yazık ki kendi söyleyecekleri hiçbir şey olmayınca bu olumsuzluklarını, çirkinliklerini bu tür konularla örtbas etmenin gayreti içindeler. Biliyorsunuz müflis tüccar eski defterleri karıştırırmış. Bunlar şu anda müflis tüccar ve defterleri karıştırıp duruyorlar. Ülkeye verecekleri bir şey yok. Halkımıza verecekleri bir şey yok. Geleceğe yönelik hiçbir şeyleri yok. Ve şu anda gerçek yüzleri de ortaya çıkmaya başladı. Patır patır dökülüyorlar. İşte Telekom'un verdiği rapora inanmadılar, buyurun şimdi Turkcell de raporunu açıkladı. Ne diyecekler? Her yerleri lime lime dökülüyor. Onun için artık ben cevap vermeyeceğim. Bunu da daha fazla değerlendirmeye gerek duymuyorum."

Resmi açıklamaların arkasında olduklarını belirten Erdoğan, iddianın ispatlanması görevinin iddia sahibine ait olduğunu söyledi. Erdoğan, "Şu ana kadar da herhangi bir iddianın ispatlandığı bu çamuru devletin kurumlarına atanlar tarafından ortaya konulamamıştır ve konulamayacaktır da" diye konuştu. ANKA