Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke ilçe Teşkilatı tarafından Kuşadası Adakule Otel"de düzenlenen dayanışma gecesinde CHP"li vekiller pastayı kesemedi.
Adakule Otel tarafından hazırlanan CHP logosu bulunan dev yaş pasta müzik ve alkışlar eşliğinde salona getirildi. CHP Aydın Milletvekilleri Özlem Çerçioğlu ve Fatih Atay, İlçe Başkanı Sevim Şahin ile birlikte pastanın kesilmesi için davet edildi. Ancak CHP logolu pastayı gören Milletvekili Özlem Çerçioğlu; “Pastayı yapan ustamıza teşekkür ediyorum. Ancak ben üzerinde CHP logosu ve 6 ok bulunan bu mükemmel pastayı kesmeye kıyamam” dedi. Özlem Çerçioğlu"nun bu sözleri salonu dolduran yüzlerce CHP"li tarafından alkış aldı.
CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay ise; “Bu pastayı kesersek Genel Başkanımız yanlış anlayabilir. Biz partiyi bölen konumuna düşmeyelim” deyince salonda kahkahalar yükseldi.
CHP Aydın Milletvekili Özlem Çerçioğlu pastanın otel görevlileri tarafından kesilerek salondaki misafirlere ikram edilmesini istedi. Pasta yine müzik ve alkışlar eşliğinde kesilmek üzere otel mutfağına geri gönderildi. Bu durum coşkulu geçen yemekte neşeli ve esprili dakikaların yaşanmasına neden oldu.